Onlangs is er een openbare dorpsraadvergadering geweest in Zwaagdijk-West. Ook van de fractie GemeenteBelangen was er een afgevaardigde. Tijdens deze vergadering werd onder meer gesproken over het terugkomen van het zebrapad tussen de kerk en school.

Dorpsraad en bewoners wachten al geruime tijd op terugkomst van het zebrapad. Daarom heeft Piet Mosch namens GemeenteBelangen schriftelijk vragen gesteld aan het college. De wethouder heeft tijdens de commissievergadering van 11 januari jl. gereageerd met het mooie bericht dat het zebrapad spoedig weer terugkomt, zodra de weergoden het toelaten.

Hiermee hebben we laten zien dat dorpsraden, politiek en gemeente prima kunnen samenwerken. Ook wordt hiermee de verkeersveiligheid in de kern vergroot, een belangrijk speerpunt uit ons verkiezingsprogramma!