Op 1 november heeft de gemeenteraad belangrijke besluiten genomen over enkele grote dossiers. Allereerst is besloten dat er een nieuw zwembad (voor de hele gemeente!) in Wervershoof wordt gerealiseerd. Dit zal plaatsvinden op de gronden van Stroet nabij de Westrand. Op initiatief van GemeenteBelangen is het investeringsbedrag gemaximaliseerd op 12 mln. Euro. Bij de aanbesteding zal uitgevraagd worden om een zo duurzaam mogelijk zwembad te gaan realiseren. Na enige discussie is besloten dat het eigenaarschap komt te liggen bij de Stichting De Zeehoek.

Nieuw dorpshuis en school in Abbekerk

Daarnaast is gekozen om in Abbekerk een nieuw Dorpshuis te gaan realiseren. GemeenteBelangen was een van de voorvechters om nu ook gelijk de school erbij te gaan bouwen. Deze kan nog een kleine 10 jaar mee, maar het kan besparend zijn om nu al samen te gaan bouwen. Dan zitten al deze voorzieningen op een mooie centrale plek in Abbekerk. We wensen alle betrokkenen veel succes bij de verdere voorbereiding van de bouw van dit mooie project!