De vakantieperiode is ten einde. We gaan weer aan de slag voor U ! Meteen al op maandag 5 september is er een extra commissie ruimte over de 4 bestemmingsplannen van  alle dorpskernen. Daarna op donderdag de reguliere oriënterende vergaderingen van de drie raadscommissies.  Voor die vergadering heeft Piet Morsch al enkele kritische vragen gesteld o.a. over de financiële afhandeling van de vernieuwde bug in Andijk. In die week beginnen ook de verschillende dorpsraden weer te vergaderen. Zoals gebruikelijk zijn we daar zoveel mogelijk bij aanwezig om direct te horen wat er leeft in de dorpen. Politiek speelt zich niet alleen in het gemeentehuis af, integendeel, het belangrijkste gebeurt in onze dorpskernen.
Wij gaan er samen weer enthousiast en met veel inzet tegenaan en willen daarbij zoveel mogelijk van Uw kennis en kunde gebruik kunnen maken.
Weet U trouwens dat veel vergaderingen live worden uitgezonden op de TV ?  En dat Udie  ook op internet kunt volgen op de site van de gemeente ? Overigens kunt U ook live deze vergaderingen bijwonen, koffie en thee worden ook op de publieke tribune geschonken !